010 806 110 (ark. 10-16) [email protected]

Tehdään yhdessä hyvää!

Järjestämme hyväntekeväisyysarpajaisia. Arpajaisten tuotoilla tuemme kotimaisia hyvää tekeviä järjestöjä. Ostamalla hyväntekeväisyysarvan tuet tärkeää järjestö- ja avustustoimintaa Suomessa. Samalla voit voittaa mahtavia voittoja!

Onnea voitosta!

Anni-Mari Ylämyllystä voitti SEY Suomen eläinsuojeluyhdistyksen hyväntekeväisyysarpajaisista kotimaisen Lennolin 500 euron arvoisen tekstiilituotepaketin! Onnea voitosta!

Paljon onnea voitosta!

Tanja voitti itselleen Lastenklinikoiden Kummien hyväntekeväisyysarpajaisista 399 euron arvoisen PlayStation 4 Pro viihdekeskuksen! Suuret onnittelut Tanjalle Paraisiin hienosta voitosta!

Onnea voittajalle!

Juha Seinäjoelta voitti Lastenklinikoiden Kummien hyväntekeväisyysarpajaisista laatumerkki Victorinoxin veitsisetin ja huippukokki Markus Maulavirran keittokirjan, arvoltaan yhteensä 415 euroa! Paljon Onnea Juha!

Onnittelut voitosta!

Teuvo Arkkukarista voitti Lastenklinikoiden Kummien hyväntekeväisyysarpajaisista itselleen tuliterän iPhone 11 älypuhelimen! Oikein paljon onnea voittajalle!

Paljon onnea voittajalle!

Onnenarvan jouluarvonnan voittajaksi valikoitui Pauliina Hannula! Paljon onnea voittajalle!

Onnenarpa toivottaa kaikille hauskaa uuden vuoden aattoa ja onnellista uutta vuotta!

Onnea voittajalle!

Suomen Meripelastusseuran hyväntekeväisyysarpajaisten päävoitto on arvottu 3.12.2019. 42.500 euron arvoisen päävoiton voitti Matti Kuopiosta. Suuret onnittelut voittajalle!

Onnea voittajalle!

Reumaliitto-hyvänteväisyyskampanjan lisäarvonta on suoritettu maanantaina 23.9.2019. 16 000 euron arvoisen henkilöauton voitti Seija Kangasniemeltä. Suuret onnittelut voittajalle.

Eläinsuojelukampanjasta osui 5 000 euron lahjakortti Pertille Palokkaan!

Onnenarpa-hyväntekeväisyysarpajaisissa jaettiin juuri ennen juhannusta melkoinen arpavoitto, kun Pertti Palokasta voitti 5 000 euron lahjakortin!

Pertti on todellinen eläinten ystävä. Hän ruokkii päivittäin pihapiirissään viihtyviä lintuja ja oravia.

– Näin taas tänään tuossa pihalla lintuja ja televisiosta sattui samalla tulemaan Onnenarpa-lähetys, jossa tuettiin eläinsuojelutyötä. Päätin sitten soittaa, ostaa arvan ja auttaa eläimiä myös sitä kautta. Olihan se iso yllätys, kun kuuli, mitä vielä arvallani voitin! Nyt saan ostettua linnuille aika paljon siemeniä ja ehkä sitten itsellenikin jotain!

Hyväntekijät haluavat onnitella Perttiä mahtavasta voitosta ja kiittää tuesta hyvän asian puolesta.

Onnenarpa-hyväntekeväisyysarpajaisiin voit osallistua koska tahansa ja olla mukana tekemässä hyvää. Ken tietää, vaikka sinulla kävisi yhtä hyvä onni kuin Pertillä.

Pertti voitti Onnenarvan päävoiton, 18 000 euron arvoiset timanttikorut!

Ei ollut Pertti uskoa korviaan, kun hän Onnenarpaan osallistuttuaan sai tietää voittaneensa hyväntekeväisyysarpajaistemme päävoiton, 18 000 euron arvoiset timanttikorut. Päivä Imatralla ei varmasti ollut sen jälkeen entisensä.

Olimme Pertin voitosta niin innoissamme, että lähdimme toimittamaan voittoa hänelle henkilökohtaisesti kotiovelle saakka. Keli perillä oli talvisen luminen, mutta päävoitto oli Pertille ja hänen vaimolleen varmasti sydäntä lämmittävä.

– En uskonut korviani, kun kuulin voitosta. En ole ikinä voittanut mitään, Pertti kertoi jännittyneen iloisena ojentaessamme voittoa hänelle. Vaimo oli ikäväksemme juuri sillä hetkellä vuoteenomana.

Pertillä oli ollut kirjaimellisesti onnea matkassa, sillä hän oli osallistunut Onnenarpaan ensimmäistä kertaa.

– Ajattelin vain yrittää, ja tietysti se hyväntekeväisyys siinä taustalla sai lähtemään mukaan, Pertti paljasti.

Tavatessamme Pertti oli jo ehtinyt kertoa voitostaan lähipiirilleen, joka oli Pertin lailla ensin epäuskoinen onnekkaasta sattumasta. Voitto oli ehkä uskomaton – mutta uskomatonkin on mahdollista Onnenarvassa!

Onnea, Pertti, ja kiitos, että osallistuit hyväntekeväisyyteen. Se kannatti!

Arvo voitti MacBook Pron -tietokoneen ja 1 000 euron lahjakortin

Arvo istui Keravalla kotisohvallaan eräänä aamupäivänä, kun hän päätti kokeilla onneaan ja osallistua Nelosella pyöriviin Onnenarpa-hyväntekeväisyysarpajaisiin. Onni oli myötä, sillä Arvo voitti kerran ja voitti toisenkin. Aikamoinen tuuri!

Halusimme yllättää Arvon ja lähdimme toimittamaan voittoja hänelle henkilökohtaisesti perille.

– Kyllä siinä pieni epäuskoinen tunne oli, kun sattui noinkin hyvä voitto, mutta uskottava se oli, kun se näkyi kerran televisiossa, Arvo muisteli voiton hetkeä vilkuillessaan, mitä olimme hänelle luovuttamassa: upouutta MacBook Pro -tietokonetta sekä 1 000 euron lahjakorttia, jolla Arvo voi maksaa ostoksia kauppareissuillaan.

– Hyväntekeväisyys on tärkeä asia sekä se palkintojen tasaisuus, että koko ajan lähtee pienempiä ja suurempia voittoja, Arvo kertoi osallistumisensa motiiviksi. Osallistuminen kannatti, sattuihan näistä arpajaisistakin kohdalle kaksi voittoa.

– Kun näin hyviä voittoja saa, niin kannattaa osallistua muidenkin, Arvo kannustaa.

Onnea voitoistasi, Arvo, ja kiitos, että tuit osallistumisellasi hyväntekeväisyyttä!