010 806 110 (ark. 10-16) info@randomex.fi

Tehdään yhdessä hyvää!

Järjestämme hyväntekeväisyysarpajaisia. Arpajaisten tuotoilla tuemme kotimaisia hyvää tekeviä järjestöjä. Ostamalla hyväntekeväisyysarvan tuet tärkeää järjestö- ja avustustoimintaa Suomessa. Samalla voit voittaa mahtavia voittoja!

Ohjeet & Säännöt

Onnenarpa ja Arpastudio –televisio-ohjelmat ovat hyväntekeväisyystavara-arpajaiset, jotka ovat auki kellon ympäri, viikon jokaisena päivänä. Onnenarpa -televisio-ohjelmaa esitetään Nelonen -kanavalla arkipäivisin. Arpastudio –televisio-ohjelmaa esitetään EVEO –kanavalla.

Arvan voi ostaa soittamalla mainostettuun 0600- alkuiseen numeroon tai lähettämällä mainostetun tekstiviestin avainsanan numeroon 16499. Arvan hinta on 5,01€ + pvm/mpm.

Jokainen puhelu tai tekstiviesti on aina yksi ostettu arpa.

Arpajaisvoitot on arvottu etukäteen ennen arpajaisten myyntiajan alkua kaikkien myynnissä olevien arpojen kesken. Arvan ostaja saa heti arvan ostotapahtuman yhteydessä tai välittömästi sen jälkeen tietää, onko arvalla voittoa vai ei. Puhelinarvan ostanut henkilö kuulee puhelinlinjalla oliko arvalla voittoa. Tekstiviestiarvan ostaja saa paluuviestillä tiedon oliko arvalla voittoa. Voiton lunastusohjeet lähetetään tekstiviestillä. Arpajaisvoiton voi lunastaa heti voiton selvittyä. Arpajaisvoitto täytyy lunastaa viimeistään kahden kuukauden kuluessa arpajaisten myyntiajan päättymisestä.

Televisio-ohjelmissa voidaan julkaista arpajaisvoittoja ja -voittajia. Suoraan televisiolähetykseen voidaan myös yhdistää arvan ostaneita henkilöitä. Televisio-ohjelmissa pelataan erillistä tietokilpailua, johon arvan ostaneet henkilöt voivat osallistua. Tietokilpailuun osallistumisesta ei peritä erillistä maksua. Televisiolähetykseen voidaan yhdistää arvan ostaneita henkilöitä vastaamaan tietokilpailukysymyksiin. Mikäli televisiolähetykseen yhdistetty henkilö vastaa oikein tietokilpailukysymykseen, voittaa hän erillisen tietokilpailun palkinnon. Arvan ostanut henkilö voi halutessaan myös kieltäytyä osallistumisesta tietokilpailuun ja tämä ei vaikuta henkilön ostamaan arpaan tai mahdolliseen arpajaisvoittoon. Jokaista arvan ostanutta henkilöä ei yhdistetä televisiolähetykseen. Tietokilpailusta voi voittaa lahjakorttipalkintoja, joita mainostetaan televisioruudulla.

Soittamalla televisiolähetyksessä mainostettuun arpajaisten numeroon, henkilö ostaa hyväntekeväisyystavara-arvan ja saa heti linjalla tietää onko arvalla voittoa vai ei. Yksi puhelu on aina yksi ostettu arpa (hinta 5,01€ / puhelu + pvm/mpm). Soittamalla arpajaisten numeroon ei voi suoraan päästä televisiolähetykseen vaan televisiolähetykseen yhdistetään vain osa arvan ostaneista henkilöistä. Televisiolähetykseen yhdistettävien arvan ostaneiden henkilöiden määrä voi vaihdella päivittäin ja tietokilpailun tehtävien perusteella.

Asiakaspalvelu puh. 010-806110 (ark. klo 10-16) ja sähköposti info@randomex.fi